Ακούστε το Πνεύμα για να Λύσετε το Mysterium..

| Your Opinion
Category: Age: 10+ 45 Min 2 - 7 Players 2015

Βρισκόμαστε στη δεκαετία του 1920, και ο αστρολόγος MacDowell συνειδητοποιεί ότι ένα υπερφυσικό ον βρίσκεται στο σπίτι του, στη Σκωτία. Αποφασίζει να συγκεντρώσει όλα τα διακεκριμένα μέντιουμ της εποχής εκείνης, με σκοπό να επικοινωνήσουν με το πνεύμα και να μάθουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να λύσουν ένα παλιό μυστήριο. Ο μόνος τρόπος για να επικοινωνήσει το πνεύμα με τα μέντιουμ είναι μέσω οραμάτων, τα οποία στο παιχνίδι αντιπροσωπεύονται από κάρτες με εικόνες. Τα μέντιουμ έχουν στη διάθεσή τους 7 ώρες προκειμένου να αποκρυπτογραφήσουν τις εικόνες και να καταλάβουν πώς δολοφονήθηκε το πνεύμα, πού και από ποιον.

Το Mysterium είναι ένα παιχνίδι συνεργασίας για 2-7 παίκτες και αποτελεί επανέκδοση του Tajemnicze Domostwo. Ένας από εσάς αναλαμβάνει το ρόλο του πνεύματος, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες έχουν το ρόλο των μέντιουμ και προσπαθούν, μέσω συνεργασίας, να λύσουν το μυστήριο μέσα από τις κάρτες/οράματα που τους εμφανίζει το πνεύμα.

Το Mysterium έχει πάρει το βραβείο Golden Geek Best Board Game Artwork/Presentation για το 2015, το Tric Trac d’Argent για το 2015 και το As d’Orc – Jeu de l’Annee για το 2016.

Εσείς πιστεύετε στα πνεύματα;

The following two tabs change content below.

Ireth

I got to know the world of board games along with NinjaBoy several years ago. So we both ended up getting hooked on playing, until we finally decided to create this website, so that boardgamers from all over the world will gather around. I am a translator and a copywriter. Making this site, as well as working on it every single day, has been a great experience and we are happy to know that it has brought together people who share the same love for board games. So, choose your character, shuffle your deck and roll your dice, for there are some board game stories here to explore!

Latest posts by Ireth (see all)