Επικές Περιπέτειες στο Tiny Epic Quest

| Your Opinion
Category: Age: 14+ 30 - 60 Min 2 - 4 Players 2017
Designers: , Publishers:

Άλλο ένα επικό παιχνίδι σε μικρό κουτί έρχεται από τη Gamelyn Games. Αυτή τη φορά μας προκαλεί και κάποια αίσθηση νοσταλγίας, αφού το Tiny Epic Quest είναι εμπνευσμένο από παλιά παιχνίδια Nintendo (δείτε και το εξώφυλλο για να πάρετε μία ιδέα). Ο καθένας από εσάς καθοδηγεί τρία ξωτικά που έχουν ως αποστολή να σώσουν τον κόσμο από τα ανεπιθύμητα goblins, σε μία sandbox περιπέτεια!

Στόχος σας είναι είτε να σκοτώσετε τα goblins ή να κλείσετε την πύλη που έχουν ανοίξει για να πετύχουν τα ύπουλα σχέδιά τους. Αλλά μη χαίρεστε πολύ! Υπάρχει μόνο μία θέση για έναν αληθινό ήρωα κι αυτός θα είναι ο παίκτης με τα περισσότερα victory points στο τέλος του παιχνιδιού! Μπορείτε να αποκτήσετε victory points με διαφορετικούς τρόπους, όπως σκοτώνοντας goblins, μαθαίνοντας ξόρκια και φέρνοντας εις πέρας διάφορες αποστολές. Κάθε γύρος χωρίζεται σε δυο φάσεις: την ημέρα και τη νύχτα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα ταξιδεύετε με τα πόδια, με άλογο, με σχεδία και με βάρκα, ώστε να εξερευνήσετε την περιοχή και να ενδυναμώσετε τους ήρωές σας με διάφορα artifacts και ισχυρά ξόρκια! Απ’ότι φαίνεται, τη νύχτα θα πρέπει να αντιμετωπίζετε τις «συνέπειες» των αποφάσεών σας και να κάνετε ότι μπορείτε για να έχουν τα πράγματα την καλύτερη εξέλιξη για εσάς.

Είμαι πάντα έτοιμος για μικρές επικές στιγμές και το Tiny Epic Quest φαίνεται να προσφέρει πολλές από αυτές! Θα είμαστε σε αναμονή, καθώς η καμπάνια στο Kickstarter θα ξεκινήσει στις 28 Οκτωβρίου!

The following two tabs change content below.
Grantelith

Theofilos K

=Teo K. here= -Freelance game designer. -Ex Game Guru. -Seasonal board game instructor. Topics I like: gamification, game theory, philosophy, phycology. As you may assume, I am a board game addict and will try to share my passion and experience in the Industry with all that love this hobby!
Grantelith

Latest posts by Theofilos K (see all)