Πολιτικά Παιχνίδια στο Campaign Trail

|
Category: Age: 12+ 120 Min 2 - 6 Players 2016

Το Campaign Trail είναι ένα παιχνίδι πολιτικού περιεχομένου, όπου οι παίκτες αναταγωνίζονται ο ένας τον άλλο, σε μια προσπάθεια να γίνει ο καθένας Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Θα χρειαστεί να ταξιδέψετε, να οργανώσετε διαφημιστικές καμπάνιες, να μαζέψετε χρήματα που θα σας χρησιμεύσουν για διαφήμιση και περιοδείες, να πάρετε μέρος σε debate, αλλά και να «ρίξετε λάσπη» στους αντιπάλους σας. Ο παίκτης που θα καταφέρει να χειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τα μέσα που διαθέτει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων σε καίρια θέματα, θα είναι αυτός που θα γίνει ο επόμενος πρόεδρος.

Το Campaign Trail είναι ένα card driven παιχνίδι στρατηγικής, όπου στόχος σας είναι να έχετε τους περισσότερους ψηφοφόρους σε όσο το δυνατόν περισσότερες πολιτείες. Κάθε πολιτεία που συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους υπέρ σας, σας δίνει victory points. Στο τέλος του παιχνιδιού, ο παίκτης που έχει τις περισσότερες ψήφους ή victory points, κερδίζει την προεδρεία του Λευκού Οίκου και των Ηνωμένων Πολιτειών!

|
Category: Age: 12+ 120 Min 2 - 6 Players 2016