Ποιος θα Γίνει Βασιλιάς στο Inis;

|
Category: Age: 14+ 60 - 90 Min 2 - 4 Players 2016
Designers: Publishers: ,

Το Inis είναι ένα παιχνίδι για 2-4 παίκτες βασισμένο στην Κέλτικη ιστορία και τις λαϊκές παραδόσεις και στόχος του κάθε παίκτη είναι να γίνει ο Βασιλιάς του νησιού Inis.

Οι παίκτες πρέπει να προσπαθήσουν να πετύχουν ένα από τα τρία: να γίνουν αρχηγοί με το να έχουν περισσότερες φατρίες από τους υπόλοιπους παίκτες, να έχουν γη, που σημαίνει να έχουν εγκατασταθεί οι φατρίες τους σε τουλάχιστον έξι διαφορετικές περιοχές ή να υπερτερούν στον τομέα της θρησκείας, δηλαδή να υπάρχουν φατρίες σε περιοχές που συνολικά έχουν τουλάχιστον έξι βωμούς. Μία από αυτές τις προϋποθέσεις αρκεί για να κερδίσετε, ωστόσο μια ισορροπία των τριών είναι η καλύτερη τακτική, ειδικά αν παίξετε αρκετές φορές το παιχνίδι.

Το Inis είναι ένα tile placement και card drafting παιχνίδι, με κάρτες διαφόρων τύπων, όπως action cards, leader cards κι epic tales cards, οι οποίες δίνουν μια σειρά από actions, με τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερες φατρίες, να τις μετακινήσετε, να χτίσετε ή να εξερευνήσετε, καθώς και να πάρετε κάποια special actions.

Το κλειδί για τη νίκη είναι το προσεκτικό drafting και hand management, η μπλόφα, καθώς και το να κάνετε κινήσεις την κατάλληλη στιγμή. Επιπλέον, όταν αποδυναμώνετε τις αντίπαλες φατρίες, μειώνετε τις πιθανότητες να αποκτήσετε την αρχηγία.

|
Category: Age: 14+ 60 - 90 Min 2 - 4 Players 2016