5596 Articles
Page 1 of 5596

Αποκλειστική συνέντευξη με τους δημιουργούς του Fallen Land που Τρέχει Τώρα στο Kickstarter!

| Your Opinion
Category: Age: 14+ 120 - 300 Min 2 - 5 Players 2017

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που έχουμε αυτό το άρθρο στο website μας, αφού είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε αποκλειστική συνέντευξη από τους δημιουργούς αυτού του πολλά υποσχόμενου παιχνιδιού. Έχουμε, επίσης, προσθέσει ακυκλοφόρητες φωτογραφίες από κάρτες, οι οποίες θα δωθούν σε τρεις τυχερούς gamers πολύ σύντομα! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες!»

Ζήστε την Περιπέτεια στο Fallen Land: A Post-Apocalyptic Board Game

Ο Μεγάλος Πόλεμος τελείωσε και το παραμικρό που είχε μείνει άθικτο από αυτόν, γρήγορα καταστράφηκε από την περίοδο του Maddening. Ο κόσμος τρελάθηκε κι επικράτησε το χάος και η βία. Καθώς το φαγητό και οι προμήθειες λιγοστεύουν, οι εξεγέρσεις, οι λεηλασίες και οι σκοτωμοί έχουν τώρα δώσει τη θέση τους στην πείνα, τον κανιβαλισμό και τη γενοκτονία. Οπλισμένες συμμορίες τριγυρνούν στις κατεστραμένες πόλεις και την έρημη ύπαιθρο αρπάζοντας ότι μπορούν από τους αδύναμους. Η περίοδος του Maddening κρατάει για πολλά χρόνια.

Με την πάροδο του χρόνου, κάποιοι οικισμοί έχουν αναδυθεί από τις στάχτες. Οι μεγαλύτεροι από αυτούς ενώνονται για να σχηματίσουν ισχυρές ομάδες που υπόσχονται ανάπτυξη και προστασία. Μετά από μία επιτυχημένη συνάντηση, οι δέκα πιο διακεκριμένες από αυτές καταφέρνουν να σχηματίσουν το Συμβούλιο των Δέκα Πόλεων. Ωστόσο, συνεχίζουν να συνομωτούν η μία πίσω από την πλάτη της άλλης, προκειμένου να κυριαρχήσουν στη Fallen Land. Εν τω μεταξύ, το χάος επικρατεί στον έξω κόσμο. Οι Eaters, οι Reavers και οι συμμορίες των δρόμων κυριαρχούν, ενώ ακόμα μεγαλύτερη απειλή παραμονεύει στη σκιά. Κρυμμένη κι έτοιμη να χτυπήσει…

Το Fallen Land: A Post-Apocalyptic Board Game είναι ένα hybrid θεματικό επιτραπέζιο παιχνίδι, που συνδυάζει τη στρατηγική με card building και role-playing, και διαδραματίζεται στην Αμερική μετά από μία αποκάλυψη. Περιλαμβάνει ιστορίες από ένα κόσμο που έχει οδηγηθεί στην τρέλα, καθώς και περιπέτειες, πολιτική και οικονομικά, προσφέροντας ένα απεριόριστο sandbox παιχνίδι και playability. Σε κάθε παιχνίδι, οι παίκτες θα πρέπει να προσαρμόζονται σε συνεχώς μεταβαλλόμενα στοιχεία: τις κάρτες, τις ιστορίες, τις αλληλεπιδράσεις και τις απειλές. Το παιχνίδι έχει μία έντονη pulp επιρροή και βασίζεται σε μελέτες σχετικά με τον Ψυχρό Πόλεμο.

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι θα γινόταν μετά από μία πυρηνική αποκάλυψη; Η απάντηση είναι το Fallen Land. Καθένας από εσάς παίζει ως αρχηγός μιας ομάδας επιζώντων που αγωνίζεται για την κυριαρχία σε ότι έχει απομείνει μετά την αποκάλυψη. Θα πρέπει να διαχειριστείτε και να ενισχύσετε την πόλη σας, να προστατέψετε τους πολίτες σας και να συγκεντρώσετε πόρους. Θα αντιμετωπίσετε τη δωροδοκία και την προδοσία των υπολοίπων παικτών, οπότε το να κάνετε συμφωνίες θα σας βοηθήσει να αντέξετε. Επιπλέον, θα στείλετε τους ανθρώπους σας να εξερευνήσουν κατεστραμένα τοπία και να εδραιωθείτε στην περιοχή σας.

Νικητής είναι αυτός που έχει συγκεντρώσει 20 Prestige, που αντιπροσωπεύουν τη φήμη σας ως αρχηγός και την υπεροχή της ομάδας σας ή 80 Town Health, τα οποία αντιπροσωπεύουν τον αριθμό των πολιτών της πόλης σας και την ευημέριά της.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει δέκα Town Plat Mats, ένα για καθεμία από τις ομάδες, που απεικονίζουν τις πληροφορίες και τις ιδιαιτερότητές τους. Υπάρχουν, επίσης, πολλοί τύποι καρτών: οι Character cards με τα base skills, τα stats και τα special abilities, οι Spoils cards που δίνουν στους παίκτες εξοπλισμό, οι Action cards που τροποποιούν την ιστορία του παιχνιδιού, οι Plains Encounter cards, οι Mountain Encounters cards, οι City/Rad Encounter cards και οι Mission cards με κάποιες ιστορίες. Επιπλέον, περιλαμβάνει πολλά game tokens και chips, καθώς και ζάρια D10 και D6.

Ετοιμαστείτε για αυτή την post-apocalyptic εμπειρία κι απολαύστε αμέτρητες ώρες παιχνιδιού!

Το Fallen Land: A Post-Apocalyptic Board Game βρίσκεται στο Kickstarter, όπου μπορείτε να το κάνετε back μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου κι αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017. Ας βοηθήσουμε όλοι να γίνει funded!

 

Αυτές είναι αποκλειστικές φωτογραφίες από κάρτες του παιχνιδιού! Μείνετε συντονισμένοι, γιατί όταν θα έχουμε στα χέρια μας αυτές τις κάρτες, θα δωθούν σε τρεις τυχερούς από εσάς!

Ακολουθεί μία αποκλειστική συνέντευξη με τους Jon Lonngren και Sean Cahill, δημιουργούς του Fallen Land και ιδιοκτήτες της Fallen Dominion Studios.

Τι ήταν αυτό που σας ενέπνευσε να φτιάξετε ένα τέτοιο hybrid παιχνίδι επικών διαστάσεων;

Jon: «Ο Sean Cahill κι εγώ θέλαμε να σχεδιάσουμε ένα παιχνίδι που πάντα θέλαμε να παίξουμε, αλλά δεν υπήρχε. Θέλαμε, επίσης, να συνδυάσουμε στοιχεία ενός παιχνιδιού στρατηγικής με card building κι ένα σχετικό roleplaying – ένα hybrid style sandbox επιτραπέζιο. Να μπορούν οι παίκτες να πάνε οπουδήποτε και να κάνουν οτιδήποτε. Επιπλέον, θέλαμε ένα παιχνίδι που θα είχε απεριόριστο replayability.»

Ποιο ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι με το οποίο ήρθατε αντιμέτωποι αυτά τα έντεκα χρόνια που σχεδιάζατε το παιχνίδι;

Sean: «Για μένα, το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να βοηθήσω στο proof reading όλων των ιστοριών, στην επεξεργασία κι επίσης στο σχεδιασμό και το layout του βιβλίου με τους κανόνες.»
Jon: «Για μένα, το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να ισορροπήσω τις 75-80 ώρες δουλειάς την εβδομάδα με την ώρα που αφιέρωνα στην οικογένειά μου. Επίσης, το να γράψω όλες αυτές τις ιστορίες και η χρονοβόρα διαδικασία της επεξεργασίας τους. Ακόμη, ο συντονισμός όλου του project ήταν μία καθημερινή πρόκληση. Το να σιγουρεύομαι ότι θα προχωράει πάντα με σταθερό ρυθμό.»

Τι είδους εμπειρία για τους παίκτες θέλετε να δημιουργήσετε μ’αυτό το παιχνίδι;

Sean: «Θέλουμε να φτιάξουμε ένα περιβάλλον που θα αποτελεί πρόκληση. Ένα παιχνίδι που όλοι θα θέλουν να παίξουν ξανά και ξανά.»
Jon: «Έχουμε προσπαθήσει να δημιουργήσουμε μία μοναδική εμπειρία παιχνιδιού – τέτοια που οι άνθρωποι θα μιλάνε γι’αυτή πολύ καιρό αφού θα έχουν τελειώσει το παιχνίδι. Θέλαμε να έχουν ένα διαφορετικό παιχνίδι, διαφορετικές ιστορίες και να αντιμετωπίσουν διαφορετικές προκλήσεις κάθε φορά που θα παίζουν. Κάτι που δε θα γίνει ποτέ βαρετό ή παλιό.»

Σε τι είδους gamers απευθύνεται το παιχνίδι;

Sean: «Θέλουμε να απευθύνεται σε όλους – άντρες, γυναίκες, νέους και μεγάλους.»
Jon: «Ναι, προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ένα παιχνίδι που θα έχει κάτι για όλους. Θέλω να πιστεύω ότι το έχουμε πετύχει.»

Τι να περιμένουμε να δούμε από τη Fallen Dominion Studios στο μέλλον;

Jon: «Το Fallen Land: A Post-Apocalyptic Game είναι η πρώτη από πολλές ανερχόμενες κυκλοφορίες της εταιρείας μας. Η Fallen Dominion Studios LLC αυτό τον καιρό δουλεύει και πάνω σε άλλα παιχνίδια. Και φυσικά, θα υπάρξουν expansions για το πρώτο μας παιχνίδι.»
Sean: «Θέλουμε να βγάλουμε ένα μεγάλο expansion για το Fallen Land. Ανυπομονώ να ετοιμάσω το επόμενο project για τη Fallen Dominion Studios.»

Σας ευχαριστούμε πολύ κι ελπίζουμε το Fallen Land να γίνει funded, επειδή φαίνεται να είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι, στο οποίο έχετε κάνει σπουδαία δουλειά και το αξίζετε!

Jon: «Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δώσατε να σας μιλήσουμε! Ανυπομονούμε να παίξετε το παιχνίδι!»
Sean: «Ναι, σας ευχαριστούμε!»

 

Ο Jon Lonngren είναι δημιουργός του Fallen Land και ιδιοκτήτης της Fallen Dominion Studios. Είναι Project manager, συγγραφέας και tertiary graphics designer από το 2005.

Ο Sean Cahill είναι δημιουργός του Fallen Land και ιδιοκτήτης της Fallen Dominion Studios. Είναι Leads graphics designer chief analyst και tech guru από το 2005.

The following two tabs change content below.
NinjaBoy

NinjaBoy

I am a Web Developer and I ‘ve been wandering in the world of board games for about 10 years now. I’m really excited to have created this website with the woman I love (Ireth), since board games are our mutual hobby. I feel blessed to have found people to work with, that share common goals and dreams with me! We want to create something beautiful for the board gaming community, which will co-exist and play along with the games that come out. I would call this website a game for all board games!
NinjaBoy

Latest posts by NinjaBoy (see all)