Διεκδικήστε τον Θρόνο στο Game of Thrones: The Iron Throne

| Your Opinion
Category: Age: 18+ 30 - 60 Min 3 - 5 Players 2016

Έρχεται σύντομα κοντά μας το Game of Thrones: The Iron Throne, ένα παιχνίδι ίντριγκας και προδοσίας, από τη Fantasy Flight Games!

Με θέμα και χαρακτήρες από την πολυαγαπημένη σειρά, το Game of Thrones: The Iron Throne χρησιμοποιεί μηχανισμούς βασισμένους στο Cosmic Encounter. Ο καθένας από εσάς διοικεί ένα από τα Great Houses του Westeros και θα πρέπει να διαπραγματευτείτε, να μπλοφάρετε, να κάνετε ελιγμούς, να δημιουργήσετε ή να χαλάσετε συμμαχίες, να απειλήσετε τους αντιπάλους σας και να επεκτείνετε την επιρροή σας στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να ανεβείτε στο Σιδηρούν Θρόνο!

Σε κάθε γύρο, γίνεται ένα encounter ανάμεσα σε δυο παίκτες. Μπορούν να μπλοφάρουν , να πουν ψέματα και  να κάνουν ανακωχή. Ένα τέτοιο encounter μπορεί να καταλήξει σε εχθρότητες, συμμαχίες ή στη μεγαλύτερη επιρροή τους. Οι δυο παίκτες μπορούν επίσης να έχουν την υποστήριξη των άλλων παικτών, αν φυσικά είναι διατεθειμένοι να την προσφέρουν. Οι παίκτες που κερδίζουν αρκετά encounters, θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσουν το Σιδηρούν Θρόνο. Στόχος σας είναι να επεκτείνετε την επιρροή σας στους Οίκους των αντιπάλων σας και να κερδίσετε εσείς το στέμμα.

Καθένας από τους πέντε Οίκους έχει πέντε μοναδικούς ήρωες, με μοναδικά abilities. Στην αρχή του παιχνιδιού, επιλέγετε έναν από αυτούς να είναι ο αρχηγός σας, μαζί με το αντίστοιχο leader sheet και character token. Ακόμα κι όταν παίζετε πολλές φορές με τον ίδιο Οίκο, η εμπειρία είναι διαφορετική με κάθε χαρακτήρα. Επιπλέον, έχετε το House Deck, το οποίο χρησιμοποιείτε στα encounters και σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές ικανότητες των χαρακτήρων σας, όποτε παίρνετε μέρος σε ένα encounter.

Επιλέξτε διαφορετικούς Οίκους κι αρχηγούς, ζώντας μία ξεχωριστή εμπειρία κάθε φορά. Ο Σιδηρούν Θρόνος είναι εκεί και σας περιμένει να τον διεκδικήσετε. Έχετε ότι χρειάζεται για να πετύχετε τα σχέδιά σας και να φτάσετε στη νίκη;

Το  Game of Thrones: The Iron Throne αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2016.

The following two tabs change content below.

Ireth

I got to know the world of board games along with NinjaBoy several years ago. So we both ended up getting hooked on playing, until we finally decided to create this website, so that boardgamers from all over the world will gather around. I am a translator and a copywriter. Making this site, as well as working on it every single day, has been a great experience and we are happy to know that it has brought together people who share the same love for board games. So, choose your character, shuffle your deck and roll your dice, for there are some board game stories here to explore!

Latest posts by Ireth (see all)