Όλα Είναι Πιθανά στο T.I.M.E. Stories..

|
Category: Age: 12+ 90 Min 2 - 4 Players 2015

Είστε πράκτορες του T.I.M.E. Agency, σκοπός του οποίου είναι να προστατεύσει την ανθρωπότητα από οποιοδήποτε κοσμικό σφάλμα ή παράδοξο απειλεί το σύμπαν. Μη νομίζετε, όμως πως είστε συνηθισμένοι πράκτορες. Για να πετύχετε την αποστολή σας, μπαίνετε σε σώματα άλλων όντων από διαφορετικούς κόσμους και πραγματικότητες. Και μην ανησυχείτε για το αν θα αποτύχετε, αφού μπορείτε να γυρίσετε πίσω στο χρόνο όσες φορές θέλετε.  

Το T.I.M.E. Stories είναι ένα παιχνίδι αφήγησης για 2-4 παίκτες. Στόχος σας είναι να ολοκληρώσετε την αποστολή σας όσο το δυνατόν πιό σύντομα, η οποία κάθε φορά διαφέρει ανάλογα με το σενάριο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να λύσετε όλους τους γρίφους και να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια του σεναρίου. Αν δεν το καταφέρετε, το T.I.M.E. Agency σας καλεί πίσω και μπορείτε να ξεκινήσετε την αποστολή σας από την αρχή, έχοντας αυτή τη φορά το πλεονέκτημα της εμπειρίας από την προηγούμενη φορά. Το τι θα χρειαστεί να κάνετε σε κάθε αποστολή κανείς δεν το φαντάζεται. Όλα είναι πιθανά! Να λύσετε τους πιό απίθανους γρίφους, να «πηδήξετε» από ένα ον σε ένα άλλο ή ακόμα και να παίξετε ενάντια σε άλλους πράκτορες.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ότι σε περίπτωση που θέλετε να διακόψετε το παιχνίδι, είναι έτσι σχεδιασμένο που σας επιτρέπει να κάνετε “save”, όπως ακριβώς και σε ένα βιντεοπαιχνίδι.

Αναμείνατε, λοιπόν, για την επόμενη αποστολή σας!