Όλα Είναι Πιθανά στο T.I.M.E. Stories..

| Your Opinion
Category: Age: 12+ 90 Min 2 - 4 Players 2015

Είστε πράκτορες του T.I.M.E. Agency, σκοπός του οποίου είναι να προστατεύσει την ανθρωπότητα από οποιοδήποτε κοσμικό σφάλμα ή παράδοξο απειλεί το σύμπαν. Μη νομίζετε, όμως πως είστε συνηθισμένοι πράκτορες. Για να πετύχετε την αποστολή σας, μπαίνετε σε σώματα άλλων όντων από διαφορετικούς κόσμους και πραγματικότητες. Και μην ανησυχείτε για το αν θα αποτύχετε, αφού μπορείτε να γυρίσετε πίσω στο χρόνο όσες φορές θέλετε.  

Το T.I.M.E. Stories είναι ένα παιχνίδι αφήγησης για 2-4 παίκτες. Στόχος σας είναι να ολοκληρώσετε την αποστολή σας όσο το δυνατόν πιό σύντομα, η οποία κάθε φορά διαφέρει ανάλογα με το σενάριο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να λύσετε όλους τους γρίφους και να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια του σεναρίου. Αν δεν το καταφέρετε, το T.I.M.E. Agency σας καλεί πίσω και μπορείτε να ξεκινήσετε την αποστολή σας από την αρχή, έχοντας αυτή τη φορά το πλεονέκτημα της εμπειρίας από την προηγούμενη φορά. Το τι θα χρειαστεί να κάνετε σε κάθε αποστολή κανείς δεν το φαντάζεται. Όλα είναι πιθανά! Να λύσετε τους πιό απίθανους γρίφους, να «πηδήξετε» από ένα ον σε ένα άλλο ή ακόμα και να παίξετε ενάντια σε άλλους πράκτορες.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ότι σε περίπτωση που θέλετε να διακόψετε το παιχνίδι, είναι έτσι σχεδιασμένο που σας επιτρέπει να κάνετε “save”, όπως ακριβώς και σε ένα βιντεοπαιχνίδι.

Αναμείνατε, λοιπόν, για την επόμενη αποστολή σας!

The following two tabs change content below.
Thanos

NinjaBoy

I am a Web Developer and I ‘ve been wandering in the world of board games for about 10 years now. I’m really excited to have created this website with the woman I love (Ireth), since board games are our mutual hobby. I feel blessed to have found people to work with, that share common goals and dreams with me! We want to create something beautiful for the board gaming community, which will co-exist and play along with the games that come out. I would call this website a game for all board games!
Thanos

Latest posts by NinjaBoy (see all)