Βρείτε το Αντίδοτο για το Virus

| Your Opinion
Category: Age: 14+ 30 - 120 Min 1 - 6 Players 2016
Designers: Publishers:

Ένας τρομακτικός ιός, ο Virus Q, ο οποίος δημιουργήθηκε μέσα σε ένα μυστικό στρατιωτικό εργαστήριο, εξαπλώνεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο. Άνθρωποι και ζώα μολύνονται και μετατρέπονται σε τρομερά και αιμοβόρα πλάσματα. Η μοναδική ελπίδα είναι να βρεθεί το μυστικό εργαστήριο, όπου όλα ξεκίνησαν, με σκοπό να κατασκευαστεί το αντίδοτο που θα σώσει την ανθρωπότητα. Ωστόσο, δεν έχουν όλοι την ίδια επιθυμία, αφού υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι θέλουν να εκματαλλευτούν την κατάσταση και να κυριαρχήσουν στον κόσμο, έχοντας υπό τον έλεγχό τους αυτά τα μολυσμένα πλάσματα. Οι παίκτες αναλαμβάνουν να βρουν το εργαστήριο και μέσα σ’αυτό να συλλέξουν ότι στοιχεία μπορούν για το αντίδοτο, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τα μολυσμένα τέρατα που έχουν κατακλύσει το εργαστήριο.

Το Virus, το οποίο είναι για 1-4 παίκτες, μπορείτε να το παίξετε σε συνεργασία με τους υπόλοιπους παίκτες ή ενάντια στους άλλους.

Το παιχνίδι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά θα υπάρχει στο Kickstarter για αρκετές ημέρες ακόμα, όπου μπορείτε να το κάνετε back!

The following two tabs change content below.
NinjaBoy

NinjaBoy

I am a Web Developer and I ‘ve been wandering in the world of board games for about 10 years now. I’m really excited to have created this website with the woman I love (Ireth), since board games are our mutual hobby. I feel blessed to have found people to work with, that share common goals and dreams with me! We want to create something beautiful for the board gaming community, which will co-exist and play along with the games that come out. I would call this website a game for all board games!
NinjaBoy

Latest posts by NinjaBoy (see all)